Covid-19

Samen staan we voor de uitdaging van COVID-19 en veranderen we onze dagelijkse routine. Maar er zijn mensen die gewoon niet kunnen ‘stoppen’, zoals ook jullie, onze landbouwers. Elke dag, van zonsopgang tot zonsondergang, en zelfs daarna, werken jullie hard om ons van voedsel te voorzien. Wat er ook gebeurt, jullie blijven gewoon doorgaan. Bedankt om de wereld van voedsel te blijven voorzien! #LetsGetItDone

Gebruikerstraining

Zoals elk jaar organiseerde New Holland vlak voor de start van de voorjaarswerkzaamheden een gebruikerstraining voor klanten die onlangs een nieuwe tractor gekocht hebben met een Auto CommandTM of Dynamic CommandTM transmissie of investeerden in precisielandbouw. Elk knopje en elke toepassing kwam aan bod tijdens het theoretisch gedeelte, daarna kon iedereen de theorie omzetten in de praktijk. Zo kan iedereen optimaal gebruikmaken van zijn tractor!

170758.jpg
170736.jpg
170766.jpg

New Holland BigBaler event

Tijdens het New Holland BigBaler event (10 en 12 maart in Andelst) kon iedereen onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van de New Holland grootpakpersen. De nieuwe BigBaler High Density werd er voorgesteld, alsook het uniek en gepatenteerde LoopMasterTM knopersysteem met 26% sterkere knoop en geen touwresten.

2020-april BB event 2[2].jpg
2020-april BB event.jpg
20200310_195438.jpg

Vlaams Minister van landbouw en werk Hilde Crevits bezoekt de New Holland Agriculture plant in Zedelgem (BE)

Op vrijdag 21 februari 2020 bracht minister van landbouw en werk Hilde Crevits een bezoek aan de New Holland Agriculture plant in Zedelgem (Belgiƫ). In de vestiging in Zedelgem werken ongeveer 2300 mensen die maaidorsers, balenpersen en hakselaars ontwikkelen en bouwen voor de hele wereld.

De focus van het bezoek van minister Crevits lag op productinnovatie en werkbaar werk. De site in Zedelgem heeft een lange traditie en is één van de grootste werkgevers in West-Vlaanderen (België). Opgericht in 1906, kende het bedrijf in 1952 zijn grote doorbraak met de lancering van de 1ste Europese zelfrijdende maaidorser. Vandaag is Zedelgem het “centre of excellence” voor oogstmachines wereldwijd voor de groep. De maaidorsers, hakselaars en balenpersen die de ingenieurs in Zedelgem ontwikkelen, worden in 10 vestigingen gebouwd, verspreid over de wereld. Ruim een kwart van het graan wereldwijd wordt geoogst met machines die in Zedelgem zijn ontwikkeld.

 

Tijdens het bezoek aan de assemblagelijn van de grote pakkenpers (waar ook de productie van de nieuwe High Density BigBaler van start gaat), kreeg minister Crevits een aantal demonstraties te zien van werkbaar werk in de praktijk. Eén van de productiemedewerkers toonde hoe hij bij het verschroeven “live” begeleid wordt via een scherm. Op het scherm ziet de medewerker wat de volgende actie is die hij of zij moet uitvoeren. Op die manier wordt de kans op fouten zo goed als uitgesloten. Op een andere plaats draagt een medewerker een exoskelet tijdens het uitvoeren van zijn taak. Een exoskelet is een bovenpak waarbij armen en schouders worden ontlast bij het tillen van zware objecten. Luc Nauwynck, Human Resource Director Benelux: “We zetten sterk in op technologie en innovatie om zowel de cognitieve belasting van onze medewerkers te verminderen, als de ergonomie te verbeteren.”

2020-april Crevits (1).jpg
2020-april Crevits (3).jpg
2020-april Crevits 2.jpg

New Holland 10 jaar onafgebroken marktleider in Nederland

Samen staan we sterk in het veld! Graag bedanken we iedereen voor het vertrouwen!

Schermafbeelding 2020-04-06 om 10.09.42.png