Dit waren de New Holland Legendary Days in Biddinghuizen.

Begin juli vonden de New Holland Legendary Days plaats in Biddinghuizen. Een meerdaags spektakel voor jong en oud, met als centraal thema het 100-jarig jubileum van Ford en Fiat tractoren. Je vond er onder andere de 'Legendary Lane' met de mooiste trekkers van Fiat, Ford en New Holland ooit gemaakt. We verwelkomden maar liefst 5000 bezoekers in een feestelijke festivalsfeer!

legendary days.png

Op 3 juli gingen we van start met een heritage VIP-event. Meer dan 250 prachtige Fiat, Ford en New Holland trekkers kwamen aanrijden om te pronken in de ‘Legendary Lane’. Alle aanwezigen genoten daarna van een onvergetelijke heritage VIP-feestavond. Deze dag was een terugblik op het roemrijk verleden van Ford en Fiat, met een voorproefje van wat de toekomst nog allemaal zal brengen. Bekijk hier de video. 

 

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli gingen de deuren open voor het grote publiek. Het spektakel bevatte onder andere heel wat animatie voor jong en oud, ringvoorstellingen en productdemonstraties, maar ook de mogelijkheid tot een Ride&Drive. Daarnaast kon iedereen de ‘Mitas’ trekker aanschouwen die het water trotseerde. Naast de vele partnerstanden en de braderie was er ook nog een foodtruck festival, om iedereen van een hapje en een drankje te voorzien. We sloten af met een fantastisch feest voor alle New Holland dealers en medewerkers. Geniet met ons mee van de video’s! Bekijk hier de video van 5 juli en bovenaan op deze pagina de video van 6 juli.

 

Kon je er helaas niet bij zijn of wil je nog even nagenieten van dit legendarische spektakel? Bekijk dan zeker ook nog de foto’s op de website

 

Graag willen we de meer dan 5000 enthousiaste bezoekers heel erg bedanken voor het vertrouwen in New Holland! We kijken alvast uit naar een volgend event!