De beproefde T5-tractoren zijn ontworpen met de garantie dat ze een hele reeks landbouwtoepassingen op productieve wijze uitvoeren - van werkzaamheden op het veld of het erf, laden en lossen, tot transport aan hoge snelheden. Deze multifunctionele serie is nog verder verbeterd en is nu uitgerust met New Hollands bewezen, continu variabele Auto Command™-transmissie.

 

Deze nieuwe serie met vier modellen wordt aangedreven door een 4,5 liter NEF-viercilindermotor van FPT Industrial met maximaal vermogen van 110 tot 140 pk. Deze uitvoeringen leveren tot 20 pk meer vermogen dan het huidige T5.120 Electro Command™-model, en meer comfort dankzij de degelijke Horizon™-cabine die ruimer, stiller en comfortabeler is.

 

DE BLUE POWER-SERIE 

 

Het T5.140 Auto Command™-model is leverbaar in de Blue Power-configuratie van topklasse. Deze uitvoering werd ontwikkeld voor landbouwbedrijven die op zoek zijn naar de ultieme tractor voor landbouw, voor wie prestaties en comfort van essentieel belang zijn. Als u wilt dat uw tractor niet enkel opvalt door zijn prestaties, maar ook door zijn uitstraling, zoek dan niet verder!