Succesvolle roadshow met de superzuinige transmissie

 

Van juni tot september stelde New Holland de nieuwe T6 Dynamic Command™ voor aan klanten in de hele Benelux. Meer dan 6000 bezoekers maakten samen 2000 testritten.

 

De T6 Dynamic Command™ is een multifunctionele tractor met de nieuwe 8-traps semi Powershift-transmissie. Een aanwinst voor elk machinepark; of het nu om akkerbouw, veeteelt, zuivelbedrijven, loonwerkers of activiteiten met hooi en hakselen gaat.

 

Vlot en uiterst efficiënt schakelen

De Dynamic Command™ verbetert ongetwijfeld de efficiëntie. Er is minder vermogen nodig om de transmissie te besturen, waardoor je een hoger werktempo kunt aanhouden met een zuiniger brandstofverbruik. In de kern van de 8-traps semi Powershift-transmissie met 3 groepen zit het concept van de dubbele koppeling, waarmee naadloos kan worden geschakeld.

 

De zuinigste ooit

Deze efficiënte transmissie in combinatie met de NEF 4.5 l-motor met ECOBlue™ Hi-eSCR behaalde een brandstofverbruik van slechts 258 g/kWh en 23 g/kWh AdBlue in de DLG PowerMix 1.0-test: het laagste ooit gemeten tijdens een test met een landbouwtractor met 4 cilinders in dit segment. Uit de test bleek ook de efficiëntie van de aandrijflijn van de T6 Dynamic Command™ met 93% motorvermogen beschikbaar bij de aftakas.

 

De superzuinige transmissie met dubbele koppeling is nu ook verkrijgbaar op de T6.180 6-cilinder. Meer weten? Klik hier!