Maart 2019

Succesvolle gebruikerstraining in Schaarsbergen.

Tijdens de jaarlijkse gebruikerstraining in Schaarsbergen ontvingen 350 eindgebruikers van New Holland uitleg over de specifieke toepassingen van hun nieuwe trekker die zij afgelopen jaar hebben aangeschaft. De chauffeurs kregen in een programma van vier uur een theoretische en praktische uitleg over de Auto Command™ of Dynamic Command™ transmissie, en/of volgden een sessie over hun RTK-GPS systeem. Voor het praktijkgedeelte van de training stonden er trekkers klaar met verschillende werktuigen, waar de cursisten aan de hand van opdrachten de theorie in de praktijk konden gaan brengen. Geniet met ons mee van de video!

 

 

December 2018

Fiat Centenario Limited Edition-tractoren, een honderdjarig jubileum

New Holland creëerde ter ere van een eeuw Fiat-tractoren een Fiat-tractor voor de moderne landbouwer alsook een strikt beperkte productie van honderd exemplaren van vijf unieke tractorseries.

New Holland creëerde ter ere van een eeuw Fiat-tractoren, een Fiat-tractor voor de moderne landbouwer, met daarin de kern van Fiats landbouwerfenis in een modern nieuw jasje verwerkt, het Fiat Centenario-concept. Dit concept, gebaseerd op de iconische Pininfarina 90-serie, heeft een oogstrelende metallic terracottakleur met een opvallende witte grille, die doet denken aan zijn voorgangers. De belangrijkste stijlelementen, zoals het terracotta blad op de motorkap, komen in het volledige ontwerp terug. Een gestileerd aluminium en lederen blad werd in de elegante stoel verwerkt. Met “100 years” op de vloer en “1918” en “2018” op de achterspatborden gedrukt, worden we aan dit belangrijke honderdjarige jubileum herinnerd. Dit cabineloos concept doet ons denken aan de allereerste 702 uit 1918. De minimalistische ergonomische bedieningen bieden intuïtieve controle. De gegoten aluminium pedalen, vergelijkbaar met de pedalen in raceauto’s, voegen een vleugje moderne luxe toe.

 

New Holland ontwikkelde ook een strikt beperkte productie van honderd exemplaren van vijf unieke tractorseries, om echte fans van de Fiat-tractor de mogelijkheid te bieden een stukje tractorgeschiedenis te bekomen. Deze exclusieve groep bestaat uit de T5.120 Electro Command, T5.115, T4.110LP, T4.110F en de TK4.110-rupsbandtractor en wordt volledig in de Fiattractorstijl gehuld. De individueel genummerde exemplaren met hoge specificaties kregen dezelfde metallic terracottalak als het Centenario-concept, en de cabineversies worden uitgerust met een historisch wit dak. Een dynamische witte lijn loopt over de motorkap omlaag en wordt gecombineerd met op maat gemaakte decoratie op de motorkap, geïnspireerd op zowel de 90-serie als het Centenario-concept zelf. Een gestileerd “100 years”-logo en traditionele bruine stoffen stoel maken het plaatje compleet.

Maart 2018

Alles uit je tractor halen met onze gebruikerstraining

Na het grote succes van de voorgaande jaren organiseerde New Holland opnieuw een gebruikerstraining voor alle nieuwe eigenaars van een T8, T7(HD) of T6 AutoCommand. Maar liefst 260 deelnemers woonden de gebruikerstraining begin februari in IPC Schaarsbergen, nabij Arnhem bij.

Doel: je tractor maximaal laten renderen.

New Holland tractoren zijn uitgerust met heel wat innovatieve technologie. Het is belangrijk dat die optimaal wordt benut om de tractor maximaal te laten renderen. Naast een theoretisch luik kwam tijdens de training ook de praktijk aan bod. Daarbij konden de deelnemers gebruikmaken van 9 AC-tractoren uitgerust met diverse werktuigen. Ideaal om de fijne kneepjes van de transmissie en de technische snufjes van de tractor beter te leren kennen en benutten. Bovendien ervaarden ze ook de vele voordelen van de New Holland GPS-technologie in precisielandbouw.

 

Klik hier voor de impressie van de gebruikerstraining 2017. 

 

 

 

 

Maart 2018

Terugblik naar een geslaagde deelname aan Agribex

Veel bezoekers, veel innovaties en veel fun: zo kan je onze deelname aan Agribex begin december 2017 in Brussel het best samenvatten. New Holland blikt dus heel tevreden terug!


Er was veel interesse voor de innovaties op onze stand. Zoals voor de nieuwe T6 Dynamic Command™. Deze zorgt voor een soepele bediening, een zuinig verbruik en maakt het voorladerwerk nog eenvoudiger en efficiënter. Ook onze primeurs konden op veel belangstelling rekenen: onze methaantrekker die dezelfde prestaties levert als een diesel, met 30% lagere bedrijfskosten en vrijwel zonder CO2-uitstoot. De tractorsimulator, een wereldprimeur ontwikkeld met rijscholengroep Terra in Nederland, die de rijopleiding goedkoper maakt voor de leerling en beter afstemt op zijn vaardigheden en tempo.

 

De iPhone X gaat naar …

Op de stand was er naast de succesvolle, futuristische lasergame ook een Facebook wedstrijd. De hoofdprijs, een coole iPhone X, gaat naar Mélanie De Cock. Proficiat!

 

New Holland valt 2x in de prijzen.

Ook de prijzen die we in de wacht sleepten maakten van de beursdeelname van New Holland een groot succes. We werden tijdens de innovatiewedstrijd onderscheiden met de Gouden Aar voor innovatie voor ons proactief en automatisch programmeringssysteem voor maaidorsers (een primeur in de industrie) op de CR Revelation-maaidorsers. Bovendien wonnen we de Prijs voor de mooiste stand op Agribex. De jury vond de opbouw van de New Holland stand, de presentatie van de modellen en de communicatie erg sterk en overtuigend.

 

Oktober 2017

Op het juiste spoor met de New Holland Locotractor

Onlangs werd een nieuwe New Holland locotractor geleverd bij BVBA De Witte – Vandecaveye uit Wingene.
Hun ervaringen vind je onderaan het artikel terug.
Hieronder een filmpje uit ons archief over de allereerste levering van een New Holland locotractor:

Bedrijven willen steeds meer projecten voor 100% in eigen beheer aansturen. Vanuit die visie ontwikkelde New Holland samen met CML Industries de Locotractor als volwaardig alternatief voor een locomotief. De New Holland T7.175 AutoCommand trekker met rail-route uitrusting gedraagt zich als een volwaardige 4x4 locomotief die tot 600 ton in beweging brengt en is bovendien gehomologeerd voor op de weg.

 

•          Multi-inzetbaar

•          Homologatie spoor & weg

•          Draagt bij tot optimale werforganisatie

•          Kostenefficiënt alternatief voor locomotief

•          AutoCommand variabele transmissie

•          Bewezen technologie voor meer rendement

 

Kostenefficiënt en flexibel alternatief voor locomotief

Naast de snelle return on investment en het lage brandstofverbruik is vooral de werkflexibiliteit van de Locotractor een speerpunt. Aannemingsbedrijven zijn niet meer afhankelijk van derden om hun wagons te mobiliseren waardoor de totale projectkost beperkt wordt.

 

Maximale trekkracht en perfecte controle

De beproefde continu variabele AutoCommand transmissie van New Holland maximaliseert de trekkracht binnen een snelheidsbereik van 20 m/uur tot 100 km/u op het spoor. Bestuurders houden alles onder controle via het IntelliView IV display in de T7. Ook het remmen van de wagons en de algemene aansturing van de combinatie wordt gecontroleerd vanuit de cabine.

 

Multifunctionele opties

Ieder tractiewiel wordt voorafgegaan door een warmeluchtdrukslang om ijs, sneeuw en water op het spoor te verwijderen. Door gebruik te maken van doorlopende steekassen kan snel en eenvoudig de positionering van de trekkerwielen bijgesteld worden.

 

Maximale veiligheid en comfort

De Locotractor is uitgerust met alle voorgeschreven veiligheidsvoorzieningen (noodstop, enz.). Doordat de Locotractor gecatalogeerd is als werktrein kunnen werknemers al na één dag extra opleiding zijn veelzijdigheid valoriseren. De Horizon-cabine biedt een panoramisch zicht en een geluidsniveau onder 69 dBA.

 

Ervaringen van gebruikers

 

De onderneming Socogetra bouwde 4 jaar geleden al een New Holland T7.170 om tot locotractor. De ervaringen na meer dan 5400 werkuren zijn uitermate positief. Het gebruik van de locotractor zorgt voor meer autonomie en tijdwinst bij de organisatie van spoorwerven en minder stilstand door onderhoud. Bovendien vergemakkelijkt de locotractor met zijn comfortabele cabine het werk van de chauffeur. En het uitstekende zicht voor- en achteraan verhoogt de veiligheid. De machine voldoet aan alle voorschriften en is inzetbaar in alle omstandigheden.

 

"Met de locotractor werken we zelfstandig en hoeven we ons geen zorgen te maken over de beschikbaarheid van de machine. We hebben veel tijd gewonnen bij de organisatie en flexibiliteit in het gebruik.”

Sébastien Calay, werfleider Socogetra

 

 “Met een Locotractor bepaal je niet alleen je eigen werkritme maar kun je je bij aanbestedingen tevens onderscheiden door het kostenefficiënt concept. De inzetbaarheid van de Locotractor wordt door ons breder gezien dan een pure tractieoplossing. In de winter gaan we de Locotractor ook inzetten voor het ijs- en sneeuwvrij maken van de sporen.”

Bert De Witte van BVBA De Witte – Vandecaveye uit Wingene

Oktober 2017

Bezige beurzen

Vakbeurzen zijn voor New Holland een belangrijk moment om in contact te komen met de klanten, te luisteren naar hun behoeften en hun vragen te beantwoorden. En natuurlijk ook om de nieuwigheden voor te stellen in een gezellige sfeer, tegelijk met heel wat acties en animatie.

De afgelopen maanden was New Holland dan ook present op heel wat beurzen en events voor land- en tuinbouwprofessionals in de Benelux. Misschien was jij er ook bij?

 

Libramont, Biddinghuizen en Oudenaarde

De beurs van Libramont kende eind juli opnieuw een enorm sfeervolle editie. Onze medewerkers en bezoekers waren unaniem: het was super! Op GroenTechniek Holland in Biddinghuizen pakten we niet alleen uit met ons complete gamma compacte tractoren, maar ook met onze compacte constructiemachines. We waren blij met de grote interesse voor dit aanbod! Ook de Werktuigendagen in Oudenaarde in september waren zonder meer een ongelofelijk succes. Een hoogtepunt was de FiatAgri op RTK, die een knap staaltje van precisielandbouw leverde.

 

Save the date

 

Van 5 tot 10 december 2017 is er terug de tweejaarlijkse beurs Agribex.

 

 

Deze internationale beurs voor landbouw is uitgegroeid tot een uniek evenement waar landbouwers, loonwerkers en groot publiek elkaar ontmoeten. Hou deze data dus zeker vrij in de agenda en kom langs op stand 6200.

Juli 2017

Ook wij zijn fan van Club Brugge

Op zondag 16 juli was het de jaarlijkse fandag van de Belgische voetbalclub Club Brugge. New Holland is sinds dit jaar officieel partner van deze Belgische topvoetbalclub waarmee we de kleur blauw delen. We wilden deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan, daarom verrasten we de fans met een leuke wedstrijd!

 

Fotowedstrijd op facebook

De fans konden zich tijdens de fandag laten fotograferen bij onze tractor en hun foto delen op onze facebookpagina. Wie tegen 31 juli de meeste likes verzamelt bij zijn of haar foto, wint een bluetooth-speaker of een gesigneerd “limited edition” Gouden Schoen-truitje van José Izquierdo.

 

Bekijk hier de foto’s en geef je likes tot 31 juli!

Juli 2017

Ben je klaar voor Libramont?

New Holland is eind juli weer present op de beurs van Libramont (België), dé vakbeurs voor landbouw, bosbouw en agrovoeding. Deze reusachtige expo in openlucht brengt elk jaar meer dan 220.000 bezoekers, 800 exposanten en 5000 merken samen op een beursterrein van 300.000 m².


 

Ben je klaar om heel wat innovaties te ontdekken én van aantrekkelijke acties te genieten? Bezoek dan zeker de stand van New Holland!

 

www.foiredelibramont.be

van 28 tot 31 juli 2017

welkom op onze stand 2201!

Juli 2017

Verschillende balenpersen in actie op de Graslanddemo in De Haan

Op 10 juni 2017 stond in De Haan (België) de New Holland Graslanddemo op het programma. De zon was van de partij, een ideale dag om het gras van het proefveld binnen te halen! Met meer dan 200 aanwezigen, heel geïnteresseerd om de balenpersen van New Holland in actie te zien, kunnen we spreken van een mooi succes.

 

Drie sterren op het veld

Onze Belgische oogstmachinespecialist stelde drie balenpersen aan het publiek voor: de Roll Belt 180 voor ronde balen tot 180 cm diameter, de Round Baler 125 Combi voor ronde balen tot 125 cm diameter en de nieuwe BigBaler Plus grootpakpers met een 80 cm langer perskanaal, die nog dichtere balen perst. Alle voordelen van de verschillende types kwamen uitgebreid aan bod. Na de voorstelling konden de bezoekers de balenpersen in actie bezig zien. De aanwezigen keerden goed geïnformeerd en vooral heel enthousiast terug naar huis.

 

Was je er niet bij en wil je ook de troeven ontdekken van onze balenpersen?

Bekijk hier de video

Juli 2017

New Holland goes New Holland: een onvergetelijke reis!

Klanten die vorig jaar een BigBaler Plus aankochten kregen een unieke trip aangeboden naar de New Holland fabriek in het plaatsje New Holland (Pennsylvania, USA). Begin juni was het zover!

 

We namen onze klanten voor 6 dagen mee naar New York en Pennsylvania. Naast een bezoek aan onze fabriek in New Holland verkenden we in New York o.a. het hippe Brooklyn en woonden we een honkbalwedstrijd van de Yankees bij. We gingen ook de sfeer opsnuiven in het historische Philadelphia, met een bezoek aan de Amish.

 

Uiteraard genoten de klanten ook volop van wat deze bestemmingen op gastronomisch vlak te bieden hebben. De sfeerfoto’s zeggen genoeg: het was op alle vlakken een topreisje!

Mei 2017

Klanten leren alles uit hun tractor halen op de gebruikerstraining in De Haan

Ongelofelijk hoeveel innovatieve technologie er op een tractor van New Holland zit! Het is belangrijk dat klanten en bestuurders die slimme functies optimaal gebruiken om zo efficiënt mogelijk te werken. Daarom gaf New Holland in De Haan een gebruikerstraining voor alle Belgische klanten die onlangs hebben geïnvesteerd in een nieuwe T6, T7, T7 HD, T8 of een GPS-systeem voor precisielandbouw. De gerichte training combineerde theorie en praktijk. Zo’n 250 klanten en bestuurders namen eraan deel.

 

Nieuwe technologie in theorie en op het veld

De gebruikerstraining in de Haan startte met theoretische opleidingen over GPS en de AutoCommand-transmissie. Daarna werd op het veld gedemonstreerd hoe alles precies werkt. Heel wat klanten ontdekten functies van hun tractor die ze nog niet kenden. De deelnemers waren dan ook unaniem: ze leerden veel bij op deze geslaagde dag!

Februari 2017

Nieuwe T6-tractoren voor de Hooibeekhoeve van de provincie Antwerpen.

De Hooibeekhoeve in Geel is het praktijk- en voorlichtingscentrum voor melkveehouderij, voedergewassen en plattelandsontwikkeling in de provincie Antwerpen. Voor de proefveldwerking en het landbouwonderzoek was er nood aan nieuwe tractoren. Dus investeerde de provincie in twee New Holland tractoren, geleverd door dealer Luyckx uit Brecht.

 

De T6.140 en T6.175 zijn voorzien van innovatieve technologie zoals een variabele AutoCommand-transmissie en een nauwkeurig RTK-GPS-systeem. De tractoren worden ingezet bij het onderzoek rond voedergewassen en precisielandbouw. Ze zullen onder meer klassieke veldbewerkingen helpen optimaliseren. Het einddoel is de resultaten te vertalen naar arbeidsefficiëntie en kostenmanagement. De Hooibeekhoeve zoekt immers steeds naar technieken die zowel landbouwers als het milieu ten goede komen

Februari 2017

Je tractor maximaal leren benutten op de gebruikerstraining in Nederland

Zoals ieder jaar gaf New Holland onlangs een gebruikerstraining aan alle klanten die zich het voorbije jaar een T6, T7, T7 HD, T8 of een GPS-systeem van New Holland hadden aangeschaft. Voor deze jongste editie in Schaarsbergen waren er 350 deelnemers ingeschreven.

 

De training koppelt theoretische sessies aan praktijk op het veld. De gebruikers leren de fijne kneepjes van hun AutoCommand en GPS en ze ontdekken de werking van elke knop. Zo leren ze de mogelijkheden van hun tractor optimaal te benutten.

 

Hoe het eraan toe ging op de Belgische gebruikerstraining krijgt u in onze volgende nieuwsbrief te lezen.

Februari 2017

Tv-presentator Marcel Vanthilt test bouwmateriaal met New Holland

Hoe sterk is het sterkste hout? Deze vraag stelde de Vlaamse televisiepresentator Marcel Vantilt zich in het Eén-programma Wonen.tv.

Hout is een populair bouwmateriaal. Vroeger werden huizen gebouwd met eikenhout. Het sterkste hout ter wereld komt echter uit Afrika: azobehout is zo hard en zwaar dat het zinkt in water.

 

Marcel test eerst of Brabantse trekpaarden een balk van azobehout kunnen breken. Wanneer dit niet lukt, schakelt hij een van de de krachtigste tractor uit het gamma van New Holland in: de T8. Heeft deze tractor genoeg trekkracht om de balk te breken?

Februari 2017

Dank aan al onze bezoekers op Agriflanders

New Holland blikt tevreden terug op Agriflanders. De grootste Vlaamse land- en tuinbouwbeurs vond midden januari plaats in Gent.

Onze eerste beursdeelname van het jaar was een succes, overrompelend zelfs. Zo veel belangstelling voor de innovaties op onze stand! Het New Holland team zette zijn beste beentje voor om alle geïnteresseerden meer informatie te geven.

 

Ook de sfeer was opperbest, want we hadden gezorgd voor leuke animatie. Vele deelnemers maakten we blij met toffe prijzen uit onze propvolle prijzenpot. Nog eens proficiat aan de winnaars!

Januari 2017

De Sint ruilt zijn paard tijdelijk in voor een maaidorser

Naar jaarlijkse traditie kwamen de Sint en zijn Pieten ook dit jaar de vele brave kinderen van de medewerkers van CNH Industrial Belgium in Zedelgem een leuk geschenkje brengen.

Fabriek wordt kinderparadijs
Op zaterdag 3 december werd de Sint met een New Holland CR-maaidorser naar het bedrijfsrestaurant gebracht. Daar hadden de Pieten al 816 geschenkjes en heel veel lekkers klaargezet voor evenveel kinderen. Eén dag per jaar verandert de fabriek waar maaidorsers, balenpersen en hakselaars gemaakt worden in een waar kinderparadijs met volksspelen, springkastelen, een bouw- en knutselhoek, …

 

Al 50 jaar een leuke traditie
“Het sinterklaasfeest wordt al meer dan 50 jaar georganiseerd en het is een traditie waar we aan vasthouden,” zegt Plant Manager Werner Ballieu. “Voor de kinderen van onze medewerkers is het een manier om eens het werk van mama of papa te bezoeken. Het gesprek met de Sint, de geschenkjes en het vele lekkers maken de ervaring compleet en iets waar ze elk jaar weer naar uitkijken. Voor de Grote mensen is het leuk om de gezinsleden van hun collega’s ook eens in het echt te leren kennen.”

Januari 2017

Start het nieuwe jaar goed bij New Holland op Agriflanders!

Vlieg je er samen met ons meteen goed in? Van 12 tot 15 januari vind je New Holland op de landbouwbeurs Agriflanders in Flanders Expo bij Gent. We presenteren onze nieuwe oplossingen voor jouw sector en verrassen je met leuke animatie.

Ontmoet New Holland op stand 2110!

Agriflanders is de grootste Vlaamse land- en tuinbouwbeurs. Op dit evenement komen alle facetten van de veehouderij en mechanisatie op erfniveau aan bod. De 10de editie vindt plaats van 12 tot 15 januari 2017, telkens van 10 tot 19 uur in Flanders Expo in Gent.

Wil je de troeven van de nieuwste New Holland landbouwmachines van nabij bekijken? Op onze stand pakken we uit met de Methaan trekker en heel wat acties. Vraag gerust meer info en advies aan onze medewerkers op de stand en informeer ook eens naar de interessante financieringsvoorwaarden.

We verwelkomen je graag in een gezellige sfeer. Doe zeker mee aan ons leuke frisbee-spel. Plezier gegarandeerd en bovendien maak je kans op mooie prijzen. Bij de start van het nieuwe jaar zit onze prijzenpot weer goed vol! We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Tot op Agriflanders!

Oktober 2016

Nieuw bij uw dealer!

Van een gewatteerde jas tot een stijlvolle pet, van een usb-stick in tractorvorm tot een limited edition T8-schaalmodel, je vindt het allemaal bij je dealer. De collectie is net uitgebreid met 2 leuke dekbedovertrekken.

Voor jezelf of om cadeau te doen.
Voor jezelf of als ideaal geschenk voor een verjaardag, van Sinterklaas of met Kerstmis, …

Zacht slapen in een New Holland dekbed 
Het nieuwe New Holland dekbed is beschikbaar in twee prachtige motieven: Stars en Sunset. Gemaakt uit comfortabel katoen, voor een zachte nacht. (satijn)

Afmetingen: 140 x 200 CM + 60 x 60 CM (voor een 1-persoonsbed, inclusief 1 kussensloop).

Oktober 2016

Loonbedrijf Van der Woerd uit Zoelen wint Agrafiek Award 2016 en 1 jaar gratis gebruik van een T7

Tijdens ATH werd ook de Agrafiek Award uitgereikt aan Loonbedrijf Van der Woerd uit Zoelen in de categorie Loonwerk. Volgens de jury heeft Loonbedrijf Van der Woerd een sterke positie opgebouwd in alle soorten landbouwwerk. Het loonbedrijf mag een jaar lang gebruikmaken van een gloednieuwe T7 van New Holland.

Oktober 2016

Overhandiging iPhone 6 ATH

Marco In T Hout zijn iPhone 6 werd overhandigd door onze sales zone manager Hiels. Marco was de winnaar van de ATH facebook wedstrijd. Heel veel plezier ermee Marco!

Oktober 2016

Succesvolle editie ATH 2016: "New Holland rockt!”

Wie erbij was, zal het beamen: de sfeer zat er goed in op de stand van New Holland tijdens AgroTechniekHolland in Biddinghuizen. Het ongelofelijk mooie weer hielp natuurlijk een handje. Maar ook de interessante primeurs lokten ontzettend veel bezoekers naar onze stand: de nieuwe T5 en T6 Tier 4B en de nieuwe BigBaler Plus waren voor het eerst in Nederland te zien. Verschillende klanten waren meteen overtuigd en hebben hun machine al besteld.

New Holland verraste zijn bezoekers ook met geweldige animatie. Het was aanschuiven voor onze photobooth waar je een foto van jezelf kon laten maken in heuse rockstijl. De foto’s werden enthousiast met vrienden gedeeld op facebook. Met maar liefst 571 likes sleepte Marco In T Hout een iPhone 6 in de wacht. Gefeliciteerd!

 

Wie dat wenste, kon zich wagen aan een partijtje frisbeewerpen. Vele bezoekers gingen de zomerse uitdaging aan en meerdere mensen slaagden erin in het kleinste gleufje te werpen en een leuke bluetooth-speaker mee huiswaarts te nemen.

 

Het was een uiterst gezellige en geslaagde beurs.
Hopelijk ben jij er de volgende editie ook (weer) bij!